Dobrý den, je možné někde ve vzdálené správě si nakonfigurovat vlastní prodejní sestavu?
Konkrétně bych potřebovala sestavu dle prodaných produktů celkem za měsíc, kde by bylo
u jednotlivých produktů rozlišení platby v hotovosti a platební kartou.
Momentálně používám sestavu prodávané produkty, ale tam se mi to zobrazuje po jednotlivých
dnech, takže jeden produkt tam mám například 10x, ale stačil by souhrn takto prodaného
produktu za měsíc s rozlišením platby.
Děkuji za zodpovězení dotazu.
Monika Novotná
Najlepšia odpoveď
J
Jan Čermák
povedal
about 4 years ago
Dobrý den,
realizace přibude v budoucnu s plánovaným přepracováním obrazovky sestav. Prvotní úpravy jsou plánovány do příštích verzí Cloudu, tedy někdy na přelomu roku / začátku příštího roku.
S pozdravem, Jan Čermák
Tým zákaznické podpory Dotykačka Tel. 533 312 146
Dotykačka ČR s.r.o. Plzeňská 3217/16 150 00 Praha 5 www.dotykacka.cz
vlastní konfigurace sestav bohužel není možná. Nicméně předám Váš podnět vývojovému oddělení, aby situaci prověřil. Jakmile obdržím odpověď, budu Vás neprodleně informovat.
S pozdravem, Jan Čermák
Jan Čermák
povedal
about 4 years ago
Odpoveď
Dobrý den,
realizace přibude v budoucnu s plánovaným přepracováním obrazovky sestav. Prvotní úpravy jsou plánovány do příštích verzí Cloudu, tedy někdy na přelomu roku / začátku příštího roku.
S pozdravem, Jan Čermák
Kavostav-ucetni
Dobrý den, je možné někde ve vzdálené správě si nakonfigurovat vlastní prodejní sestavu?
Konkrétně bych potřebovala sestavu dle prodaných produktů celkem za měsíc, kde by bylo
u jednotlivých produktů rozlišení platby v hotovosti a platební kartou.
Momentálně používám sestavu prodávané produkty, ale tam se mi to zobrazuje po jednotlivých
dnech, takže jeden produkt tam mám například 10x, ale stačil by souhrn takto prodaného
produktu za měsíc s rozlišením platby.
Děkuji za zodpovězení dotazu.
Monika Novotná
Dobrý den,
S pozdravem,
Jan Čermák
Tým zákaznické podpory Dotykačka
Tel. 533 312 146
Dotykačka ČR s.r.o.
Plzeňská 3217/16
150 00 Praha 5
www.dotykacka.cz
Počet hlasů: 0 Přidat / odebrat hlas.
Jan Čermák
Dobrý den,
vlastní konfigurace sestav bohužel není možná. Nicméně předám Váš podnět vývojovému oddělení, aby situaci prověřil. Jakmile obdržím odpověď, budu Vás neprodleně informovat.
S pozdravem,
Jan Čermák
Tel. 533 312 146
Dotykačka ČR s.r.o.
Plzeňská 3217/16
150 00 Praha 5
www.dotykacka.cz
Jan Čermák
Dobrý den,
S pozdravem,
Jan Čermák
Tel. 533 312 146
Dotykačka ČR s.r.o.
Plzeňská 3217/16
150 00 Praha 5
www.dotykacka.cz